Blogger- en influencerrecensies

Geen sterbeoordeling beschikbaar
"Hij is zo blij met zijn Meerman-staart."
Les Enfants a Paris - 10 september 2017

"De staart heeft een werkelijk unieke natuurlijke beweging die tijdens het zwemmen lijkt op een echte vin om de illusie te wekken van een echte zeemeermin/meerman! Gemaakt van hoogwaardig neopreen met een onverwoestbaar inzetstuk van polypropyleen, het is stijf genoeg om een ​​sterke voortstuwing te bieden, maar met Flexibel om eruit te zien als een echte vin. En de zorgvuldig ontworpen manchetten en voetpocket helpen voeten en enkels te verbergen. Het drijfvermogen van de neopreen hoes compenseert het gewicht van de monovin, waardoor deze licht aanvoelt in het water en je er langer mee kunt zwemmen minder moeite.

"Niet alleen zorgt de monovin voor een realistische zeemeerminlook, het gepatenteerde ontwerp stuwt je snel en efficiënt door het water, waardoor je met minder inspanning tot twee keer zo snel kunt zwemmen!

"Veiligheid staat altijd voorop, en mijn zoon en ik hebben samen de veiligheidsinformatie op de website doorgenomen, en ik hield nauwlettend toezicht toen hij het in het zwembad uitprobeerde. Mijn zoon oefende dicht bij de rand van het zwembad voordat hij ging zwemmen, en hij heeft ook getest hoe je uit de staart kunt komen in het ondiepe gedeelte van het zwembad. Om de staart op elk gewenst moment te verwijderen, trek je gewoon één voet uit de vin (til gewoon een been op), dan het andere been en dan Het is een simpele kwestie van de staart naar beneden trekken. Het is gemakkelijk en komt eenvoudig los. Er zijn helemaal geen problemen geweest; hoewel ik vind dat nauw toezicht belangrijk is bij poolspelen in het algemeen, houden we Alexander altijd in de gaten als hij in het zwembad is.'

Lees de hele recensie

Geen sterbeoordeling beschikbaar
"Zeg ja tegen de zeemeerminstaart!"
EventfulMoms - 29 mei 2017

"Er zijn veel afgeprijsde zeemeerminstaarten, maar de recensies zijn niet erg goed. Hoewel er wat sticker-shock is, heeft de Fin Fun Zeemeerminstaart de beste recensies. De zeemeerminstaart is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, variërend van peuter tot volwassene Houd er rekening mee dat je ook de Fin Fun Mermaid Monofin nodig hebt, anders kun je niet echt zwemmen als een zeemeermin. De prijs is € 92,99 -€ 132,99 voor beide en ik weet dat het gek klinkt, maar het is helemaal de prijs waard."

Geen sterbeoordeling beschikbaar
"Ik vind het leuk dat het ontwerp gemaakt lijkt te zijn voor de veiligheid."
Christina refford (coole moederkeuzes) - 27 juli 2016

"Het coolste dat je deze zomer in het water zult tegenkomen, is misschien wel mijn dochter, die zichzelf heeft getransformeerd van een normale 13-jarige in een volwaardige zeemeermin...

"...Hoewel ik zenuwachtig was om mijn kind in het water te laten dragen met iets dat ervoor zorgt dat elk been niet zelfstandig kan trappen, ben ik er nu van overtuigd dat het een geweldig waterspeelgoed is voor kinderen die sterke zwemmers zijn.

"...Het kostte mijn dochter slechts een paar minuten oefenen om de trapbeweging met beide benen bij elkaar te krijgen en door het water te varen.

"...Ik vind het leuk dat het ontwerp gemaakt lijkt te zijn voor de veiligheid. De Flipper is 'neutraal', wat betekent dat hij de benen van kinderen niet belast en ook niet probeert ze naar de top van het zwembad te drijven. En de meeste Belangrijker nog: het neopreen van de Monofin Flipper houdt de voeten op hun plaats zonder bandjes, maar is gemakkelijk genoeg om af te trappen als de slijtage moe of nerveus wordt.

Lees de hele recensie

Geen sterbeoordeling beschikbaar
"Zelfs met mijn geliefde siliconen staart, kan ik nog steeds kilometers maken met mijn stoffen Fin Fun zeemeerminstaart"
Zeemeerminfantoom - 9 maart 2017

"Zelfs nu ik mijn geliefde siliconen staart bezit, verzamel ik nog steeds kilometers met mijn stoffen Fin Fun zeemeerminstaart als de stemming voor zeemeerminnen toeslaat. Mijn stoffen staart heeft me niet veel geld gekost, dus ik hoef me geen zorgen te maken. Het is erg als ik hem per ongeluk tegen een ruw oppervlak schraap, aan een takje laat haken of ermee in het zand rol. Hij is ook veel gemakkelijker schoon te maken dan de staart die ik draag bij professionele evenementen en weegt veel minder... wat betekent dat ik Ik heb niemand nodig om mijn kleine hulpeloze mij naar het water te dragen! Erin glijden vereist ook geen onhandig grote hoeveelheid smering, wat altijd een pluspunt is! ;D"

Lees de hele recensie

KLANTEN-REVIEWS

Geen sterbeoordeling beschikbaar
"Ik wou dat Britse leveranciers net zo efficiënt waren."
Gretta h. - 6 februari 2018

"Hartelijk dank voor uw uitstekende service! Slechts 72 uur vanaf bestelling tot ontvangst hier in Groot-Brittannië. Mijn kleindochter is er heel blij mee! Ik wou dat Britse leveranciers net zo efficiënt waren."


"De duurzaamheid van deze staart is fenomenaal."
Katy m. - 24 juli 2017

"De staart is prachtig, de twee verschillende kleuren contrasteren mooi met elkaar, maar lopen prachtig in elkaar over. De duurzaamheid van deze staart is fenomenaal door de nieuwe staartbescherming. Bedankt vinplezier, je hebt voor altijd van stoffen staart gewisseld!"


"Ik breng de mijne mee naar mijn sportschool en het is erg leuk."
Jessica - Amazon-recensie - 24 augustus 2017

"Deze zijn geweldig! Geweldig voor elke leeftijd, ik ben 23 jaar oud en hiermee kan ik mijn kinderdroom waarmaken haha. Het is ook een geweldige workout, ik neem de mijne mee naar mijn sportschool (met 24-uurs fitness kun je ze gebruiken) en het is erg leuk. Het materiaal is super rekbaar, dus ik zou aanraden een maat kleiner te nemen."


"3 zeemeerminnen, 1 familie!"
Moeder 2 3 zeemeerminnen - 11 juli 2017

"Ik kocht de staarten en monovinnen van onze 2 tienerdochters voor Kerstmis. Onze 24-jarige dochter was meteen JALOERS! Dus gaven we haar de clownvissenstaart en monovin. Het was een ongelooflijke tijd voor deze 3 dames!!! Ze zorgen ervoor dat om de tijd te nemen om één keer per week met elkaar te zwemmen, ondanks dat we in verschillende steden wonen. Heel erg bedankt voor het waarmaken van een ongelooflijke droom voor onze dochters!"


"Verbazingwekkende kwaliteit en ontwerp."
Zeemeermin Karma - Amazon recensie - 4 april 2016

"Ik ben 1,75 meter en een beetje dik. Het volwassen medium paste redelijk goed, maar was een beetje flodderig. Het ontwerp is geweldig en in het water ziet de huid er zo echt uit! Ik was eerst op mijn hoede voor deze staart omdat de "bot"-monovin er te klein uitzag voor mijn voorkeur. Laat me zeggen dat deze staart perfect zwemt! Het is de perfecte maat! Zo verliefd op hun monovin-ontwerp, zeer comfortabel! Ik heb deze staart onderschat! ~Zeemeermin Karma~"

Geen sterbeoordeling beschikbaar
"Ze zwemt er zo snel in."
Janice molenaar - 21 juli 2016

"Ik wilde je heel erg bedanken voor je fantastische zeemeerminnenstaart! Mijn 5-jarige zag je product op YouTube Kids en smeekte me om een ​​zeemeerminstaart. Ik vertelde haar dat ik die voor haar zou kopen als ze zou leren zwemmen en twee maanden les later liet ze me vier verschillende slagen zien!!! Ze was zo gemotiveerd! De zeemeerminstaart is echt prachtig, en ze zwemt er zo snel in - iedereen maakte er zo'n ophef over toen ze hem gebruikte het zwembad. Heel erg bedankt! Ik koop vandaag een tweede kleur om haar te verrassen."

Geen sterbeoordeling beschikbaar
"Zeer realistisch uitziend."
N. balsom - 9 februari 2016

"De verpakking is verrassend charmant. Het is moeilijk om een ​​kartonnen doos mooi te maken. Maar het is ze gelukt. Als je hem openmaakt, springt het oceaanwaterblauw je tegemoet. A+ voor de presentatie.

Pasvorm - de staart had de perfecte lengte en omtrek voor een normale maat 12. Mijn dochter is een stevige 12 en normaal gesproken krijg ik 14 zodat ze erin kan groeien, vandaar dat ik me zorgen maakte. Maar de 12-staart is perfect, zelfs met een beetje ruimte voor groei

Fin fit - Ik had de eerste keer moeite om de voeten van mijn dochters door de kleine gaatjes te krijgen. Toegegeven, het kwam doordat ik vol twijfel zat en niets wilde buigen of scheuren. Er waren geen instructies over hoe het te doen (zoals de voeten verondersteld nat te zijn om het gemakkelijker te maken). Maar toen zei ik tegen mezelf dat het moest werken, dus ik stopte er wat omph in en zorgde ervoor dat het materiaal hoog op haar voet zat en de stof echt over de hiel trok. Het werkte. De 2e en 3e keer verliepen veel vlotter en sneller

Zeer realistisch uitziend. Een beetje prijzig, maar niet genoeg om mij ervan te weerhouden om het te kopen. Familiebedrijf, dus ik steun dat."

Geen sterbeoordeling beschikbaar
“Hiermee kan iemand met een beperking geholpen worden.”
Carrie Nash - 23 oktober 2015

"Hartelijk dank aan uw bedrijf voor het zeer mooie en eenvoudige ontwerp. Mijn dochter van 17 heeft een hersenverlamming en zwom al jaren in zeemeerminstijl. We hebben haar gisteravond een van uw monovinnen en een pak gegeven en ze kon meteen zwem sneller en vrijer dan ooit tevoren. Ze zwom 45 minuten achter elkaar zeemeermin. Het neopreen voetgatensysteem is precies goed voor een meisje met spasticiteit. De met plastic gevormde voetgaten (in andere vinnen) werken helemaal niet. Gewoon Ik dacht dat je moest weten hoe dit iemand met een beperking kan helpen!!"


"Veilige zeemeerminvin."
Cathy - Amazon-recensie - 14 augustus 2017

"Deze vin en staart zijn zoveel mooier dan ik ooit heb gezien. De pasvorm is perfect en het ontwerp van de vin maakt hem zoveel veiliger dan andere. De voeten van je kind zitten niet vastgebonden in de vin. De vin is als een paar sokken aantrekken. Het is zoveel gemakkelijker om snel en veilig uit te trekken. Ze hebben zelfs een veiligheidsvideo op hun website. Ik ben er heel erg blij mee, en mijn kleindochter ook."


"Makkelijk aan en uit te trekken"
Melanie j. - Amazon-recensie - 6 augustus 2017

"Mijn dochter is helemaal weg van de staart. Hij past vrij goed bij haar, hij is een beetje groot in de taille, maar niets wat een haarelastiekje niet kan oplossen. De kwaliteit is echt goed, zolang je de vin maar volgens de aanwijzingen onderhoudt, het lijkt erop dat hij lang meegaat. Makkelijk aan en uit te trekken. Voor zover ik kan zien geen minpunten aan de staart. Het vergt alleen oefening om erin te leren zwemmen."


"De nieuwe staartpunten zijn een geweldige verbetering"
Bela56 - 29 juli 2017

"Deze staart is absoluut ongelooflijk! De staart zelf heeft verbazingwekkende levendige kleuren en ook een aangename glans. De staart naar de staartvin heeft een mooie overgang. De staartvinnen zijn prachtig en de nieuwe staartpunten zijn een geweldige verbetering! Zeer onder de indruk van deze staart Grijp het zolang je kunt, je zult er geen spijt van krijgen;)"


"Voel je als een zeemeermin"
Carrie Mercatell - Amazon-recensie - 5 augustus 2017

"Dit product overtrof mijn verwachtingen. De stof schijnt niet door zoals andere, de stretch is perfect, de kleuren zijn levendig, de monovin is comfortabel (wrijft niet) en goed gemaakt, eindelijk zit hij als gegoten. Als je de dame waarvoor het wordt gekocht om je als een zeemeermin te voelen, ik verzeker je dat dit het perfecte product is! Bedankt Fin Fun"


"Beter dan andere monovins met verstelbare ruggen."
Jacqueline - Amazon-recensie - 25 juli 2017

"Ik kocht dit voor het 'zeemeerminkamp' van mijn dochter. Ze houdt absoluut van haar vin en is de afgunst van alle andere zeemeerminnen in haar kamp. Ze vindt de manier waarop de monovin aan haar voeten voelt beter dan andere monovins met verstelbare ruggen. De enige Het probleem dat we hebben gehad met de staart is de pasvorm rond de taille van mijn dochter. Ik heb maat 8 gekocht omdat ze die maat in kleding draagt. Achteraf gezien had ik haar een 6 moeten kopen vanwege het rekbare lycra-materiaal. Mijn enige suggestie om Een verbetering van dit product zou zijn om een ​​trekkoord in de taille toe te voegen."


"Elke cent waard."
corymichael - Amazon-recensie - 3 augustus 2017

"Mijn kleindochter was zo opgewonden om haar zeemeerminstaart te krijgen. Hij is mooi, goed gemaakt en past perfect bij haar. Het is fijn om te krijgen waar je voor betaalt en deze staart is elke cent waard. Hij werd ook snel geleverd. Bedankt Fin Fun. Het Het was een genoegen om zaken met u te doen!"